Fantasy și Science-Fiction: Un nou început

Pentru că fiecare are un hobby sau ceva care îi place extrem de mult așa și eu iubesc literatura fantasy și science-fiction (în special cea fantasy). Problema este că nu prea am norocul să văd opere scrise în acest stil de moldoveni de-ai noștri, și aceasta un pic întristează. Cu vre-o 2 ani în urmă am început să scriu o carte, sper să ajungă o serie de cărți însă la moment este în fază incipientă pentru cei interesați pagina de facebook (Asediu în Nord) și blogul meu oficial (Asediu în Nord blog) . Un lucru care îngreunează acest proces este faptul că nu știi dacă mai sunt oameni care sunt începători ca tine și cum ar fi mai bine de făcut unele lucruri sau altele. Am decis să pun bazele unei revise fantasy și science-fiction online unde ne vom ajuta între noi autorii de fantasy și science-fiction. Conceptul este simplu. În fiecare lună, în ultima joie revista va apărea în format PDF. În ea vor fi prezentate opere scurte, nuvele, sau fragmente de romane chiar, scrise de autori de la noi din Republica Moldova. Astfel vom promova genul de literatură și vom crea o comunitate a genului dat unde fiecare va interacționa și va putea fi ajutat în materie de tehnici de scris, etc.

Pînă a apărea revista însă trebuie să ne facem auziți, am creat o pagină de facebook pentru aceasta (Creation Joi), acest blog și un mail unde voi colecta toate istorioarele (mailul este creationjoi@gmail.com) Pentru a putea transmite povestioara sau fragmentul trebuie să urmați cîțiva pași simpli: 1. În titlul mailului menționați [CreationJoi] 2. Atașați dacă vreți o fotografie reprezentativă a voastră 3. Scrieți o mică descriere despre relația voastră cu literatura fantasy sau science-fiction. 4. Atașați textul în un document Word cu opera dumnevoastră  5.Este opțional dar puteți lăsa și adresa dumnevoastră de facebook/sau dacă aveți pagină pentru ca să te contactez mai ușor ulterior (sau dacă se strînge lume, să te adaug la grupul scriitorilor fantasy și science-fiction)

Pînă atunci intrați pe pagina de pe facebook, lăsați lumea să știe despre proiect și dacă vrea cineva să facă parte din echipă (la moment sunt eu și încă o persoană, tot ce facem este voluntar) puteți să ne contactați la aceiași adresă de e-mail creationjoi@gmail.com sau dacă sunt careva întrebări nu ezitați să întrebați.

Lasă un comentariu